Loading...
 Start Page

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

DATA Consultants

Σύμβουλοι Ευρωπαϊκής & Περιφερειακής Ανάπτυξης

Η DATA Consultants ιδρύθηκε το 1994. Εξειδικεύεται στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε Περιφερειακές και Αυτοδιοικητικές διοικήσεις, οργανισμούς και φορείς που αναπτύσσουν έργα Ευρωπαϊκής και Περιφερειακής ανάπτυξης. Επίσης, έχει ισχυρή εμπειρία στην Τεκμηρίωση και έρευνα, καθώς και στις υπηρεσίες επικοινωνίας μέσω Contact center.

Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις πολυετείς συνεργασίες με φορείς της τοπικής, περιφερειακής και κεντρικής διοίκησης, συλλογικούς φορείς και οργανώσεις αλλά και με ΜικροΜεσαίες Επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

 

Οι πελάτες και οι φορείς που έχουμε συνεργαστεί, μας θεωρούν ως την «αξιόπιστη πηγή να λάβω επιχειρηματική πληροφόρηση, η εταιρεία που θα παραγάγει τη μελέτη με άριστο τρόπο, η εταιρεία που έχει ομάδα στελεχών με πληρότητα που πουθενά αλλού δεν υπάρχει, η εταιρεία με ηθική για την οποία δεν έχω καμία αμφιβολία». Κατέχουμε και διαμοιράζουμε γνώση για την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Προσπαθούμε κάθε λεπτό να είμαστε η σύγχρονη, συμβουλευτική εταιρεία υπηρεσιών που εξυπηρετεί τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στην Περιφέρεια και ο έμπιστος συνεργάτης παροχής υπηρεσιών προς εθνικές ή πολυεθνικές εταιρείες που στόχο έχουν τη δράση και την επένδυση στην Περιφέρεια.

Η πλειάδα στελεχών και συμβούλων μας είναι ειδικοί, επιστήμονες, και project managers που παράγουν επιχειρηματική και κοινωνική πληροφορία, ενώ παρέχουν πρακτική τεχνική βοήθεια και συμβουλές στα πεδία τους. Αλλά σημείο διάκρισης για εμάς, παραμένει η διαφάνεια στα έργα που αναλαμβάνουμε και η ηθική μας, δηλαδή αρχές του πυρήνα μας. Μπορούμε να λέμε με αυτοπεποίθηση πως παρέχουμε μοναδικής ποιότητας υπηρεσίες, με ταχύτητα και κατάλληλες τιμές.

Σαν εταιρία είμαστε εδώ και 26 χρόνια αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Αγαπούμε τη χώρα μας και τον τόπο μας και το δείχνουμε με κοινωνικές παρεμβάσεις στο πεδίο της περιφερειακής ανάπτυξης, όπως τα μεγάλα συνέδρια για την Περιφερειακή Ανάπτυξη, η ανάδειξη και βράβευση προσώπων και φορέων που ξεχωρίζουν.

Το μέλλον βρίσκεται στην Περιφερειακή Ανάπτυξη, στα σύνθετα έργα των Περιφερειών και εμείς στη Data Consultants είμαστε αποφασισμένοι να συνεισφέρουμε ...Τεκμηριωμένα μπροστά!

Δημήτρης Άσπρος

Managing Director - CEO

Τα στελέχη μας

linked-icon

Δημήτρης Άσπρος

Managing Director

linked-icon

Κωνσταντίνος Λουλούδης

Financial Manager

Περιφερειακή Ανάπτυξη & Κοινωνική Συνοχή

linked-icon

Βασίλης Κασιώλας

Manager

linked-icon

Βίβιαν Τασοπούλου

Manager

linked-icon

Θεοδώρα Τσώκου

Project Manager

Συγχρηματοδοτούμενα Έργα Εθνικής Εμβέλειας

linked-icon

Ειρήνη Γκίζα

Director

linked-icon

Θάλεια Κανελλοπούλου

Manager

linked-icon

Μάγδα Κιτσώνη

Assistant Manager

linked-icon

Δώρα Τσολάκη

Project Manager

Ευρωπαϊκά Έργα

linked-icon

Θεοδώρα Κανελλακοπούλου

Manager

linked-icon

Γεώργιος Σούλος

Manager

linked-icon

Μαρία Ζωγοπούλου

Assistant Manager

Contact Center

linked-icon

Αλεξάνδρα Καλού

Director

linked-icon

Μαρίνα Λαμπροπούλου

Project Manager

linked-icon

Δημήτρης Αντωνάτος

Project Manager

Πιστοποιήσεις

Διαρκή μας μέριμνα αποτελεί η βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, η κατάρτιση του προσωπικού μας και η εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών διαχείρισης των έργων μας. Υιοθετούμε και εφαρμόζουμε διεθνή και εθνικά πρότυπα και συμμετέχουμε ως μέλη σε φορείς που πιστοποιούν και διασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Πιστοποίηση ISO 9001:2008

Πιστοποίηση ISO 9001:2015 για τις δραστηριότητες:

Σχεδιασμός και διεξαγωγή Ποσοτικών Ερευνών Αγοράς και Mystery Shopping│Παροχή υπηρεσιών Call Center│Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε Ιδιωτικούς και Δημόσιους Φορείς (όπως μεταξύ άλλων, Στρατηγικός και επιχειρησιακός Σχεδιασμός, Σχεδιασμός και παροχή υπηρεσιών κοινωνικής συνοχής / ένταξης, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διοίκησης Έργων και Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων)

Certified Consultant από τον σύνδεσμο εταιρειών συμβούλων μάνατζμεντ Ελλάδος

Certified Consultant

στις κατηγορίες "Στρατηγικές Επιχειρηματικές και Επιχειρησιακές Συμβουλές" και " Οργάνωση Δομών και Λειτουργιών"

λογότυπο του Συλλόγου εταιρειών δημοσκόπησης και έρευνας αγοράς

ΣΕΔΕΑ – ΠΕΣΣ (Ποιοτικός Έλεγχος Συλλογής Στοιχείων)

Πιστοποίηση εφαρμογής προτύπων του ΠΕΣΣ για τη μεθοδολογία και διεξαγωγή των ερευνών

λογότυπο του φορέα EFQM

Ευρωπαϊκή Διάκριση

Η DATA Consultants έχει βραβευτεί με την Ευρωπαϊκή Διάκριση «Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία» του Μοντέλου EFQM

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε μαζί μας;
Ας πάμε ένα βήμα μπροστά μαζί.

© Copyright 2021 - 2023 DATA Consultants - Σύμβουλοι Ευρωπαϊκής & Περιφερειακής Ανάπτυξης